top of page

Herstelling na renovatie, kleine renovatiewerken, klusjesdienst

Vakman die meteen
paraat is voor uw
dringende herstellingen?

Bel dan snel naar Remont.

Remont

Remont: dé vakman voor dringende herstellingen

Dringende herstellingen

Sprong er zonet een leiding, en loopt uw keuken nu stilaan vol water? Waaide er vannacht een boom op uw dak? Of overspoelde hevige regen uw kelder? Dan hebt u snel een vakman nodig. Bel gauw naar klusjesdienst Remont uit Gent (Sint-Amandsberg)! Wij zijn immers specialist in kleine renovatiewerken zoals de herstelling na renovaties.

 
 

Twee stappen worden één

Gewoonlijk verloopt hulp bij dit soort problemen in twee stappen. U schakelt eerst iemand in die onmiddellijk uw dringende klus komt uitvoeren. En achteraf belt u een specialist om uw beschadigde kast te herstellen, uw schadedossier op te stellen of uw muur opnieuw te bepleisteren. Waarom regelt u niet alles in één keer? Veel gemakkelijker, toch? Remont is de vakman die u zoekt voor dit totaalpakket.

Allround vakman

 

Schenk uzelf gemoedsrust, en ga voor het totaalpakket: sanitair, chauffage, elektriciteit, houtwerk, betegeling, … Uw Remont-vakman heeft het allemaal onder de knie. Zo vermijdt u gedoe met afspraken maken en het lange wachten op de volgende stap. Handig, toch?

Schadebeheer

Al meer dan tien jaar bouwt Remont zijn expertise op in alle mogelijke klussen. Maar onze grootste troef? Onze kennis van schadebeheer. Omdat we ook gebouwen beheren, weten we precies hoe we u het beste helpen om een schadedossier op te stellen. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie!

 

Remont

Dringende herstellingen en klusjesdienst

bottom of page